Zavoranca revine la meseria care a consacrat-o

5

Oana Zavoranu s-a retras cateva luni din showbiz, preferand sa-i lase pe altii sa comenteze pe seama ei. Ea… a avut alta treaba. Bruneta s-a implicat intr-un proiect de anvergura ce urmeaza sa fie facut public, insa a preferat sa tina totul secret, urmand sa vorbeasca abia atunci cand va avea, cu adevarat, ceva de spus.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat, insa, ca Zavo va juca intr-un film ce va fi gata, spera actorii ce au roluri in aceasta productie, in 2014. Acesta este si motivul pentru care Oana a inceput sa frecventeze teatrul, sa mearga la spectacole, sa vada piese.

Zavo a primit scenariul, insa filmarile vor incepe abia la inceputul anului viitor. In momentul de fata este o problema, pentru ca Oana trebuie sa isi gaseasca sau sa i se gaseasca un partener pentru rolul pe care il va interpreta, conform unor surse din anturajul brunetei. Mai mult, se pare ca vom avea o mare surpriza pentru ca Zavo va avea un rol pozitiv, si nu negativ, asa cum ne-a obisnuit pana acum.

“Oana este innebunita dupa scenariu. A inceput sa-l invete. Acum merge la teatru pentru ca vrea sa-si caute partener pentru film… sa vada cu cine s-ar potrivi. Si dupa ce-l alege, cei cu care lucreaza, actorii, vor decide daca va intra in proiect sau nu. Oana a intrat in acest proiect pentru ca a fost contactata de un actor de la noi care e implicat si el. Sigur, el a rugat-o sa nu vorbeasca, sa nu dezvaluie nimic pana cand nu va fi totul gata. Ea va avea un rol pozitiv, controversat, o sa faca furori. Filmul e si psihologic, thriller, e despre viata, moarte. Finalul e surprinzator, Oana va trece intr-un rol negativ. Daca ii ajuta Dumnezeu, va iesi un film bun si poate, cine stie, in mai, vor fi la Cannes”, ne-au marturisit surse din anturajul Oanei Zavoranu.