Zac Efron batut crunt in plina strada in Los Angeles

14

Celebritatea nu i-a adus si norocul de a fi ferit de eventualele altercatii ce au loc frecvent in cartierele defaimate. Actorul a avut parte de un eveniment nefericit, care i-a daunat intr-o oarecare masura imaginii sale.

Zac Efron, unul dintre tinerii actori cu milioane de fane in intreaga lume a avut parte de o experienta neplacuta si traumatizanta in urma cu cateva seri, cand a fost implicat fara voia lui intr-un conflict iscat de unii oameni ai strazii din Los Angeles.

Conform hollywoodlife.com, se pare ca actorul si bodyguard-ul sau treceau printr-un cartier rau famat, cunoscut ca fiind locul unde se strang multi oameni ai strazii si persoane care consuma droguri, cand masina lor a ramas fara benzina. Acestia au fost nevoiti sa ramana in automobil si sa astepte sa vina cineva sa-i ajute, cand un cersetor s-a apropiat de ei, dupa ce Zac Efron a aruncat o sticla goala pe geamul masinii.

Intre actor, bodyguard-ul lui si ceilalti prezenti in zona s-a iscat un conflict destul de serios, de unde Zac a iesit puternic sifonat. „A fost cea mai dureroasa lovitura pe care am primit-o vreodata in viata mea.”, a declarat actorul politistilor care au sosit la scurt timp dupa incident.

Se pare ca in final nimeni nu a fost arestat, avand in vedere ca a fost vorba de autoaparare, iar actorul si-a revenit complet dupa aproape o saptamana de tratamente si investigatii. „Se simte foarte bine si are grija de el.”, a declarat o sursa din apropierea acestuia.