WILMARK dezvaluie cu lux de amanunte de ce a fost dat afara de la „DANSEZ PENTRU TINE”!

58

Show-ul „Dansez pentru tine” a surprins pe toata lumea in noul sezon dupa ce Wilmark a fost dat afara din juriu. Dansatorul s-a hotarat sa dezvaluie cu lux de amanunte motivele despartirii.

Disparitia lui Wilmark din juriu a fost cauzata de faptul ca acesta a aparut la o emisiune de la un post de televiziune.

Wilmark a explicat acum, pe pagina sa de Facebook, ce s-a intamplat de fapt.

„Multumesc PRO TV si mai ales echipei frumoase pentru „familia” pe care mi-a oferit-o atatia ani. Nu m-am despartit cu suparare, dar recunosc ca am o parere de rau pentru faptul ca nu am fost inteles la momentul potrivit.

Nu am avut contracte cu alte televiziuni, dar e foarte adevarat ca am acceptat sa merg la un alt post de TV; producatorii emisiuni „Dansez pentru tine” stiau de luni de participarea mea la alte emisiuni la Kanal D.

Pot sa spun doar ca n-am inteles de ce au ales ultima zi sa ma anunte?.

Am apreciat ca televiziunea care m-a invitat a inteles situatia complicata in care ma aflam si a decis sa amane difuzarea emisiunii in care am fost invitat.

Inteleg si postura in care s-au regasit si cativa dintre cei ce au fost nevoiti sa ia o astfel de decizie, oameni care-mi sunt in continuare la fel de dragi si pe care nu-i condamn in nici un fel.

Pentru mine e o schimbare importanta, sunt o persoana pozitiva si vad in asta un impuls de a creea si a participa in alte proiecte artistice, precum noul spectacol de musical „Tropicasao” sau sa ma ocup in continuare de scoala de dans sau agentia de evenimente.

Voi incheia spunand urmatoarele: Sustinerea familiei, a prietenilor si mai ales a fanilor, minunatele mesaje pe care le-am primit de la acestia mi-au umplut sufletul de bucurie, iar toata tristetea pe care am avut-o in suflet in momentul in care a inceput emisiunea, fara ca eu sa fiu in platou, s-a spulberat dupa ce am citit primele randuri scrise de catre voi.

Va multumesc tuturor si promit sa nu dezamagesc pe nimeni!

WILMARK”, a scris fostul jurat de la „Dansez pentru tine”.

Sursa: libertatea.ro