Viorel Catarama indragostit pana peste cap de sotia lui

3

Intr-una din serile trecute, intr-un restaurant din centrul Bucurestiului, s-a tinut cea mai tare petrecere de la inceputul acestui an. Adina Alberts si-a serbat ziua de nastere in prezenta a circa 100 de prieteni si rude.

Celebrul medic estetician Adina Alberts a implinit zilele trecute 45 de ani, prilej pentru o super petrecere. WOWbiz.ro a obtinut imagini in exclusivitate de la evenimentul la care au participat circa 100 de prieteni si rude.

Pe acordurile melodiilor cantate de Loredana, o foarte buna prietena a sarbatoritei, si de trupa Mandinga, Adina si sotul ei, omul de afaceri Viorel Catarama, au dansat extrem de tandru.

Cei doi nu s-au ferit insa nici sa se dezlantuie pe ritmurile saltarete ale muzicii de petrecere, oferind un spectacol de zile mari.

„Am ales o locatie deosebita in centrul Capitalei. Am vrut sa ne bucuram alaturi de prieteni, zilele de nastere sunt un motiv de fericire. Au fost in jur de 100 de invitati. Loredana e o mare artista si devine din ce in ce mai mare pe zi ce trece. Este prietena cu Adina, a venit si a facut un show deosebit, ea este in primele 3 artiste din Romania. Are capacitatea de a face un spectacol de calitate si de a face oamenii sa se simta bine. Aceasta petrecere a fost discutata de mine si Adina in detaliu, e foarte riscant sa incerci faci o surpriza care s-ar putea sa nu fie pe placul ei, asa ca daca vrei sa iasa o seara perfecta e bine ca toate detaliile sa fie discutate inainte” a povestit Viorel Catarama.