VIDEO Uite-o pe viitoarea sotie a lui Florin Salam! Iti place?

11

Dupa o adevarata inclestare intre femeile care lupta pentru inima lui Florin Salam, se pare ca avem in sfarsit o castigatoare.

Florin Salam pare ca ales-o pe cea care ii va fi iubita oficiala. Aceasta poarta numele de Dana si este o adevarata bomba sexy. Recent, in timpul unui concert care a avut loc la un club de manele din Capitala, Florin Salam a prezentat-o pe bruneta de parca ar fi sotia lui: „Ea este Dana Salam”, le-a spus cantaretul invitatilor, invitandu-si iubita pe scena.

Aceasta a acceptat invitatia si a venit in dreapta cantaretului, innebunind asistenta cu miscarile ei din solduri. Au urmat cateva minute in care toata atentia lui Salam s-a indreptat doar catre Dana si in care a repetat obsesiv „Dana Salam”. Mai mult, el i-a cedat microfonul si violonistului cu care canta, Costel Cocos, intrebandu-l de mai multe ori, ca intr-un joc: „Cine?”, iar acesta raspunzand „Dana Salam”.Dana pare sa fi castigat batalia pentru inima lui Florin

Daca ieri, WOWbiz.ro va prezenta o filmare in care Florin Salam o saruta pe Oana, o pustoaica de nici 18 ani din Ploiesti, acum lucrurile par mult mai clare – Dana are cele mai mari sanse sa-l duca pe Salam la altar, performanta pe care n-a mai realizat-o pana acum decat regretata Fanica, care a decedat la 27 de ani din cauza unor complicatii la ficat.