VIDEO Uite cum se umfla Van Damme in muschi la Balea Lac

100

La filmarile de marti de la Balea Lac, actorul poarta un costum de blugi, cu camasa fara maneci, desi se inregistreaza, potrivit meteorologilor, minus trei grade Celsius, iar stratul de zapada masoara 143 de centimetri.

Van Damme a declarat presei ca a mai fost in Romania, realizand deja sase filme aici.

„Vreau sa imi salut toti fanii din Romania. Stiu ca aici am un fan club foarte puternic. Ma bucur sa fiu din nou in Romania. De cand am fost ultima data se vad progrese mari, se vede ca oamenii muncesc foarte mult si fac progrese semnificative zi de zi”, a spus Van Damme, care s-a declarat incantat de peisaj.van damme (6)

Actorul a ajuns, luni dupa-amiaza, la Balea Lac, cu un elicopter, fiind cazat la Caban Balea Lac. El va filma si in cursul zilei de miercuri, echipa sa achitand Primariei comunei Cartisoara o taxa de 2.000 de lei pentru ocuparea spatiului public.

Initial, echipa sa a vrut sa-i aduca patul propriu, deoarece vedeta a cerut ca patul sa fie mare si salteaua dintr-o singura bucata, dar s-a renuntat la idee dupa ce a fost gasit un pat corespunzator in cabana. Van Damme a venit insa cu o parte din mancarea pe care o consuma.van damme (8)

Despre reclama la care lucreaza vedeta nu a facut niciun comentariu, iar membri staff-ului au refuzat sa prezinte detalii.