VIDEO Scandal sexual la ministerul lui Dan Sova. IMAGINI INTERZISE MINORILOR!

206

Ce veti vedea in acest filmulet este o partida de sex oral, aplicat de o tipa blonda unui barbat, lucru care in zilele noastre a devenit ceva firesc. Nefirescul consta in faptul ca blonda a fost recent numita in cel mai bogat minister, pe una dintre cele mai importante functii.

Oare, a sustinut si un concurs pentru acel post? Sau a fost suficient materialul scris, semnat si publicat de duduia , material in care il ataca la greu atat pe ministrul Sova, cat si pe familia acestuia?

Dar sa nu neglijam nici prezenta muzicii… ca ce ar fi viata fara muzica!!!… asa ca in vara lui 2002 apare si Costi Ionita, timp in care tanara aspiranta la titlul de diva era cazata la hotelul PELICAN, in Mamaia si prezenta emisiunea „SCHIMBUL 3”. Tot la OTV.

Finalul verii a fost apocaliptic. Si-a taiat rochia „de firma” in receptia hotelului, ca replica la un articol din presa de scandal, dupa care si-a dat demisia de la OTV, sperand ca va poza in PLAYBOY. Cel putin asa se lauda prezentatoarea.

Anii au trecut, PLAYBOY-ul a ramas doar o amintire, in schimb conduce, din punct de vedere al comunicarii, cel mai bogat minister din Romania.

Oare, RALUCA SANDRU a fost cea mai buna alegere a ministrului Dan Sova pentru a ocupa functia de sef al serviciului de comunicare?
Vezi filmulețul aici!
Ce anume a recomandat-o pe aceasta pentru a castiga postul respectiv?

sursa: ziarulatac.ro