VIDEO Scandal imens peste Ocean! Jay-Z a fost atacat in lift de cumnata lui!

5

In imaginile care fac acum inconjurul internetului, Jay-Z, Beyonce, Solange si un angajat la securitate urca in acelasi lift. Imediat dupa inchiderea usilor, mezina familiei Knowles se indreapta agresiv catre sotul surorii ei si il confrunta pe acesta.

Femeia devina din ce in ce mai agresiva, incearca sa-l loveasca pe artist cu mainile si picioarele si este imobilizata de agentul de securitate. In timp ce Jay-Z si Solange trec prin acest moment violent, Beyonce priveste neinduplecata ce se intampla si abia spre final isi schimba pozitia si se asaza intre sotul si sora ei.

Evenimentul a avut loc imediat dupa cea mai prestigioasa seara a modei americane, MET Gala, cand cei trei au fost invitati la o petrecere cu staif de la hotelul Standard din New York.

Reprezentantii locatiei de lux au oferit o delcaratie imediat dupa ce filmuletul violent a scapat pe internet, spunand ca sunt furiosi ca a avut loc o astfel de bresa de securitate pe proprietatea lor. Managerii spun ca intimitatea clientilor este o prioritate si ca vor lua masuri pentru a afla cine a dat presei filmuletul cu pricina.

Cat despre motivul care a determinat-o pe Solange sa-si atace cumnatul, acesta este inca necunoscut. Se zvoneste ca barbatul ar fi facut un comentariu pe care ea l-a considerat nepotrivit si ca ar fi reactionat exagerat.

Dupa momentul din lift, Beyonce si Solange au plecat singure, intr-o masina, fara Jay-Z. La cateva zile dupa, ea si-a lasat copilul in vizita la sora mai mare si, ulterior, a calatorit cu B in Costa Rica, semn ca probleme ar fi fost depasite.