VIDEO Revenire spectaculoasa a frumoasei Kylie Minogue. Ce bine arata in noul clip!

5

Este una dintre cele mai apreciate cantarete australiene si a ramas dupa 20 de ani de cariera una dintre cele mai frumoase femei de pe planeta.

Noul videoclip al vedetei de origine australiana ce masoara doar 1,50 este considerat a fi unul dintre cele mai sexi videoclipuri de imagine pe care artista le-a facut in intreaga sa cariera.

Melodia „Sexercise” al carui videoclip a fost lansat de curand, o infatiseaza pe Kylie intr-o tinuta extrem de provocatoare, in timp ce face exercitii fizice intr-o sala de antrenament.

Piesa face parte de pe cel mai recent material al divei, „Kiss Me Once”, primul dupa 4 ani de pauza, in care s-a luptat cu cancerul mamar. Revenirea pe piata muzicala a artistei vine dupa o perioada extrem de grea pentru artista.

Desi a castigat lupta impotriva cancerului, cantareata s-a despartit de iubitul sau Andres Velencoso, si-a schimbat echipa ce se ocupa de managementul carierei sale si si-a pierdut asistentul, care era de asemenea una dintre cele mai apropiate persoane ale acesteia.

In momentul de fata, Kylie Minogue se afla intr-o relatie cu Michael Hutchence, despre care sustine ca i-a schimbat viata.