VIDEO Reclamele care au emotionat intreg mapamondul. Femeile astea te vor impresiona profund!

6

Cheri Lindsay este antrenoare de volei si sufera de vitiligo, o afectiune care cauzeaza depigmentarea pielii. Intr-un material video emotionant, ea spune ca apeleaza la machiaj pentru a-i determina pe oameni sa o vada asa cum este ea, nu ca pe o persoana bolnava.

De cealalta parte, Cassandra Bankson povesteste ca a inceput sa sufere de acnee severa inca din clasa a treia. Din cauza acestor probleme cu tenul, copiii au batjocorit-o mereu si i-au cutremurat increderea de sine.

Mai mult decat atat, ea povesteste cu lacrimi in ochi cum pe patul de moarte al bunicului ei, cineva i-a spus ca e mai bine ca acesta sa se duca, fiindca nu ii va mai vedea fata.

 Desi nu i-a fost usor sa depaseasca momentul, Cassandra spune ca acum a invatat sa nu mai foloseasca farduri pentru a se ascunde, ci pentru a se exprima.Cele doua reclame fac parte dintr-o campanie ampla, in care oamenii sunt incurajati sa faca propriile marturisiri si sa spuna de ce e mai important sa te accepti asa cum esti, fara sa apelezi la tertipuri sau trucuri.