VIDEO Ninei Dobrev a incercat sa seduca un politist. Vezi ce a iesit!

7

Ultima aparitie a Ninei Dobrev a fost cu siguranta pe placul fanilor ei, avand in vedere ca actrita si-a pus in valoare mai mult ca niciodata trasaturile fizice.

Obisnuita sa intoarca toate capetele ori de cate ori paseste pe covorul rosu al diverselor evenimente mondene, Nina Dobrev stie la ce trucuri sa apeleze pentru a fi in centrul atentiei. Recent, actrita si-a uimit fanii cu o aparitie complet neasteptata, indrazneata si seducatoare.

De aceasta data nu este vorba de o aparitie in public, ci de filmul „Let’s be Cops”, unde Nina Dobrev interpreteaza rolul unei chelnerite care incearca sa seduca un barbat deghizat in politist. Acesta nu are timp sa-i mai explice ca este de fapt doar o costumatie, caci vedeta apeleaza imediat la armele de seductie si ramane topless in fata lui.

Scena in care vedeta cu milioane de fani in intreaga lume va face cu siguranta multe victime, este inclusa in filmuletul de prezentare a noii productii cinematografice si se bucura deja de sute de mii de vizualizari pe youtube si comentarii pe masura.