VIDEO Miley Cyrus a sarutat patimas o femeie. Ce zici de ea?

6

Debutul in muzica pop al lui Katy Perry va ramane in istoria showbiz-ului. Motivul? Vedeta se lauda atunci ca s-a sarutat cu o fata si ca i-a placut. 6 ani mai tarziu, Katy si Miley au transformat in realitate versurile atat de celebre in 2008.

Miley Cyrus este in plin turneu national si are un succes rasunator cu show-ul ei aproape erotic. Sute de mii de fani merg sa o vada pe fosta vedeta Disney facand gesturi obscene, cantand si dansand in costumatii sexy. Dar nu numai fanii cumpara bilet, ci si alte vedete.

Printre starurile care au mers sa o admire pe Miley s-a numarat si Katy Perry, care s-a asezat strategic in primele randuri pentru a o admira pe Cyrus si a se bucura de spectacolul pus in scena de ea.

Incantata nevoie mare ca show-ul ei atrage nume mare din showbiz, Miley nu s-a putut abtine si a avut grija ca toata lumea sa scrie despre asta. Si cum altfel ar fi putut sa atraga atentia daca nu printr-un gest scandalos?

In timp ce canta piesa „Adore you”, fosta Hannah Montana a coborat de pe scena, i-a facut semn lui Katy sa se apropie de ea si s-a sarutat cu aceasta in vazul tuturor.

Desigur, fanii au fost pe faza si au filmat momentul, care acum face inconjurul internetului si primeste fie laude, fie extrem de multe critici.