VIDEO Juratii de la Vocea Italiei au ramas cu gura cascata cand au vazut asta! Tie iti place?

4

Antrenorii show-ului „Vocea Italiei” au avut parte de cea mai mare surpriza cand au intors scaunele pentru o concurenta care a incercat sa le atraga atentia cu versiunea ei a piesei „No One”.

Daca nu demult antrenorii de la „Vocea Rusiei” au fost protagonistii unei farse de zile mari si au ramas inmarmuriti cand si-au dat seama ca au intors scaunul pentru nimeni altul decat Vladmiri Putin, de data aceasta cei care au avut parte de o reala surpriza au fost artistii din Italia.

In cazul lor, nu a fost vorba despre vreun politician, insa. Pe scena a urcat o maicuta din Sicilia care i-a impresionat cu vocea ei angelica, dar si cu energia debordanta care a cucerit imediat publicul din sala.

In varsta de 25 de ani, sora Cristina Scuccia a decis sa vina la popularul show pentru ca are un dar si vrea sa il impartaseasca tuturor credinciosilor, asa cum  incurajeaza chiar un verset din Biblie, al sfantului Petru.

Tanara a venit la auditiile pe nevazute impreuna cu alte maicute de la manastire, si, intrebata care a fost reactia maicii starete la auzul vestii ca va participa la show, Cristina a spus ca a fost incurajata.

Ba chiar, sora a glumit ca i-ar placea sa primeasca un telefon de la Papa in urma difuzarii show-ului, afirmatie pentru care ar fi fost usor sanctionata ulterior. Potrivit DailyMail, maica stareta i-a spus Cristinei sa nu fie mandra si sa nu aiba astfel de dorinte trufase.

Cu patru scaune intoarse, sora a trecut in etapa urmatoare si a ales sa faca parte din echipa rapper-ului J-Ax, care a convins-o dupa ce i-a spus ca el va fi demonul, iar ea salvarea din echipa lor.