VIDEO Jonah Hill si Leonardo DiCaprio au recreat o scena faimoasa din „Titanic”

9

Actorul Jonah Hill a fost insotit, in timpul monologului interpetat in emisiunea „Saturday Night Live” (SNL) de interventia celebrului actor si colegului sau de film Leonardo DiCaprio, care a recreat o scena faimoasa din filmul „Titanic”.

DiCaprio a intrat pe scena in show-ul de comedie imediat dupa ce Jonah Hill, colegul sau din filmul „The Wolf of Wall Street”/ „Lupul de pe Wall Street”, si-a inceput monologul de „tip dur”.

Dar atmosfera de sensibilitate a fost adusa din nou in scena odata cu recreerea faimosului moment din filmul „Titanic” in care Jack o imbratiseaza pe Rose pe prova vasului. Doar ca de aceasta data personajele principale au fost DiCaprio si Jonah Hill.

Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul „Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street” spune povestea unui broker care a trait visul american pana cand acesta s-a transformat in cosmar. A inceput de jos si a avut o ascensiune fulgeratoare, iar lacomia corporatista si succesul in exces l-au transformat din broker onest intr-un infractor implicat in scandaluri de coruptie, inselaciune si crima.