VIDEO Hagi, pericol public la volan. Incredibil ce prost conduce!

0

Pe vremuri facea legea pe teren, acum o face pe sosele. Hagi la volan este mai periculos decat era capitanul nationalei pentru apararile adverse.

Gica Hagi s-a transformat din Regele Gazonului in Regele Soselelor. Paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins pe geniul fotbalului romanesc efectuand cateva manevre periculoase in trafic, fara ca vreun politist sa-l opreasca si sa-i acorde cartonasul rosu. Cu o mana pe telefon, Hagi a facut o depasire periculoasa, pentru ca ce rost au coloanele de masini decat sa le depasesti cu gratie pe linia de tramvai? Nu a contat nici faptul ca in fata a aparut o statie, Gica a facut un dribling si a trecut cu aceeasi gratie cu care inscria in poarta Columbiei la Monidalul din 2004. Ce-i drept, a intampinat si aici opozitia catorva pensionari care s-au gasit sa traverseze aiurea strada chiar in momentul in care trecea el.

Ajuns acasa, in Pipera, Hagi s-a trezit din nou incomodat de un autoturism din fata lui, care incerca sa vireze stanga. Regele n-a mai asteptat pana ce soferul din fata lui sa reuseasca manevra si s-a aventurat intr-o depasire prin dreapta, in timpul caruia a urcat cu doua roti pe trotuar.

Pana la urma, lucrurile nu s-au schimbat prea mult pentru Gica al nostru, fata de perioada cand era pe teren. Si atunci ca si acum, i-au placut actiunile pe cont propriu si fentele. Iar daca te-ai nascut atacant, e greu sa treci in aparare dupa ce iesi la pensie!

Click AICI pentru video