VIDEO FOTO Jean Claude Van Damme s-a indragostit de jurnalistele din Romania

13

Celebrul actor american de origine belgiana a petrecut a treia zi si ultima pe platoul de la Balea Lac. Tot timpul bine dispus, amabil si jovial, starul de cinema a tinut neaparat sa faca fotografii cu cei care l-au servit in aceste zile in cabana de la Balea, dar si cu jurnalistii prezenti in zona.

Extrem de atent cu tinuta sa si pus pe glume, Jean Claude a raspuns amabil fiecarei cereri de auografe sau de fotografie a turistilor aflati astazi la peste 2.000 de metri altitudine pentru a vizita Balea Lac. Actorul iubeste la nebunie plimbarile cu snow-mobilul, tocmai de aceea acestuia i-a fost pus la dispozitie tot timpul un astfel de mijloc de transport. jean claude van  damme (3)

Dupa ce a luat pranzul, actorul a iesit din nou din cabana a mers sa viziteze biserica de gheata, alaturi de mass media prezenta in zona, dar nu inainte de a raspunde solicitarii unor turisti de a face poze cu ei.

”Nu vreti sa facem niste poze in aceasta frumoasa biserica? Este o oportunitate foarte unica! Nu?  Dupa aceea vreau sa fac o poza cu toata presa. Nu video. Poza vreau! O vreau pentru Facebook-ul meu!”, a spus Van Damme.

Impresionat de Biserica de Gheata de la Balea Lac

Frumusetea Bisercii de Gheata de la Balea l-a dat gata pe actorul care este iubit extrem de tare in tara noastra.

”E asa de frumos. Si special.. Vreau sa arat oamenilor din intreaga lume, frumusetea acestei biserici. Ce nume are biserica aceasta? Balea! Bulia! Balea! Este biserica de la Balea? ” a mai spus celebrul actor.jean claude van  damme (7)

 Turistii care au urcat la Balea Lac au aflat cu surprindere ca actorul american este acolo. Unii au si reusit sa faca poze cu el, iar altii s-aumultumit sa il vada de la distanta.

Jean Claude Van Damme a plecat in aceasta seara de la Balea Lac cu un elicopter care l-a transportat pana in Bucuresti.