VIDEO FOTO Celebrul Jean-Claude Van Damme filmeaza o reclama la Balea Lac

97

Jean-Claude Van Damme a ajuns luni dupa amiaza la Balea Lac pentru a filma o reclama. Turistii aflati in zona s-au inghesuit sa faca poze cu vedeta de film, chiar la cateva secunde dupa aterizarea cu elicopterul pe lacul inghetat.

Van Damme a cerut sa fie servit la masa cu fructe si legume proaspete, sa aiba la indemana otet balsamic de cea mai buna calitate si condimente proaspete, precum oregáno sau busuioc.vadame1

Reintrat in atentia publicului dupa celebra reclama pentru Volvo, actorul – belgian de origine – a venit la Balea Lac tot pentru o reclama. Una pentru o bere. Ce marca, este inca un secret.
Van Damme este insotit de nu mai putin de 95 de oameni la Balea, majoritatea (peste 70) fiind romani. Toate locurile de cazare din zona au fost ocupate, iar actorul in varsta de 53 de ani si-a adus propriul pat, pe care l-a cerut amplasat in camera inchiriata. In ciuda vremii extrem de frumoase, cu un soare prietenos, Van Damme nu s-a lasat scos din cabana, iar reprezentantilor presei li s-a cerut discretie de catre reprezentantii cabanei.

vandame4
Filmarile pentru reclama la bere vor fi realizate pe parcursul zilei de marti, Van Damme si echipa urmand a parasi zona in cursul zilei de miercuri.