VIDEO EXCLUSIV Directorul General al ANIF isi insala sotia cu fosta secretara. Uite dovada!

778

Adi Florinel Barbu, director general al Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare isi face de cap cu fosta secretara. In imagini se vede cum acesta nu se fereste sa o sarute patimas pe Mihaela Miliche dupa o repriza de shopping.

Viata Vedetelor a intrat in posesia unor filmari video cu Adi Florinel Barbu, director general al Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare, in timp ce se plimba cu fosta secretara si totodata amanta lui, prin Capitala.director (1)

Chiar daca ar fi trebuit sa fie la birou, directorul ANIF a plecat in 7 martie, la brat cu Mihaela in masina acesteia, la o plimbare scurta.

Cei doi nu au ezitat sa se sarute de mai multe ori, in timp ce asteptau cu masina la semafor.director (3)

Cand au ajuns la destinatie, Adi Florinel a mai sarutat-o de cateva ori pe Mihaela si a coborat traversand in graba strada.

La cumparaturi la Baneasa

O alta filmare i arata pe cei doi in timp ce fac cumparaturi in ziua de 24 februarie, la mall in Baneasa.

Cei doi au zabovit timp indelungat sa cumpere alimente si bautura, iar la iesire, Mihaela l-a recompendat pe domnul director cu cateva saruturi patimase in timp ce acesta impingea caruciorul cu cumparaturi spre masina.director (5)

De aici cei doi au mers intr-un apartament de pe Bulevardul Basarabia, acolo unde de altfel cei doi si-au si petrecut noaptea impreuna.

Ne intrebam si noi daca sotia lui Corina, stie ca domnul director isi face de cap, zi de zi, cu actuala secretara.

Cine este Adi Barbu?

Adi Florinel Barbu este director general al Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare (ANIF), institutie aflata in subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Ordinul de numire in functie a fost semnat in 2012 de ministrul Daniel Constantin.director (6)

Adi Barbu are 32 de ani, este absolvent al Facultatii de Transporturi a Universitatii Politehnice Bucuresti, iar din 2009 pana in prezent a fost directorul Sistemului de Gospodarire a Apelor Olt.