VIDEO Ei sunt cei mai sexy sportivi la ora actuala in Romania!

6

Clubul CSU Atlassib Sibiu a prezentat joi in premiera pentru mass-media calendarul oficial pentru anul 2014. Calendarul prezinta toti jucatorii echipei sibiene

CSU Atlassib Sibiu va lansa sambata oficial noul calendar pentru anul 2014. Acesta a fost conceput si realizat in trend-ul actual si este total diferit fata de editiile anterioare. In paginile noului calendar se regasesc toti jucatorii lui CSU Sibiu, fotografiati in diferite ipostaze incitante si sexy intr-un studio foto profesionist din oras.

Fotograful Viorel Sima a scos in evidenta si latura masculina a jucatorilor nostri, unii dintre ei pozand cu succes la bustul gol

”Este un calendar diferit fata de unul obisnuit, un calendar care prezinta altfel jucatorii lui CSU Atlassib. Este realizat in conditii grafice deosebite si un calendar care speram sa aiba impactul dorit asupra publicului si a fanilor CSU Atlassib Sibiu. Ne-am gandit ca si ei asteapta o altfel de prezentare. Este un calendar la care s-a lucrat destul de mult timp. Vorbim de o perioada de trei luni. Fotografiile sunt facute de Viorel Sima, un tanar fotograf profesionist ale carui idei le-am pus in practica. Am combinat ideile noastre cu ale lui si cu recomandarile venite din partea clubului. Calendarul este in format A3, facut in conditii foarte bune. (..) Am profitat si de faptul ca CSU are jucatori care arata foarte bine si am exploatat aceasta latura a lor si suntem convinsi ca fani o sa aprecieze munca facuta. (..) Chiar daca CSU nu a excelat in ultimele doua sezoane in campionatul nostru intern, clubul sibian este unul cu traditie indelungata in Romania si este totodata si un brand. Ori un brand ca acesta, are nevoie de un astfel de calendar”, a explicat Dragos Popescu, cel care alaturi de Media International +, a pus in practica acest calendar pentru CSU Sibiu.bojovic

In paginile calendarului se regasesc toti jucatorii, mai putin Robert Sarovic, si asta pentru ca el a venit la echipa dupa ce acest produs a fost tiparit. Si cei doi antrenori au o pagina dedicata lor.

 

Lansare la Liquid The Club

Sambata intr-un club din Sibiu, fanii care vor veni la lansarea oficiala a acestui calendar vor primi autografe din partea jucatorilor pe aceste calendare. Acestea vor fi puse in vanzare incepand de sambata dupa amiaza de la ora 16.00 la Sala Transilvania, cu ocazia meciului cu Farul Constanta.

 

Incasarile ajung la CSU Sibiu

Pentru cei care doresc sa cumpere acest calendar deosebit, trebuie sa stie ca pretul la vanzare este de 34,9 lei per bucata.

”Toate incasarile de pe urma acestui calendar produs de Media International +, vor ajunge in vistieria clubului CSU Atlassib Sibiu. Cu aceasta ocazie si fanii au practic posibilitatea directa sa sustina si financiar echipa lor favorita”, a mai precizat Dragos Popescu.