VIDEO Ce trailer nebun la Need for Speed. Uite cat de tare e!

5

Noul trailer pentru Need for Speed este cel mai spectaculos de pana acum. Aaron Paul apare in noile imagini, care anunta un film nebun, cu cele mai tari curse de masini.

Aaron Paul vrea sa se razbune cu orice pret pe cei care l-au tradat si care l-au aruncat in spatele gratiilor. Producatorii filmului Need For Speed au lansat un nou trailer, menit sa ii cucereasca definitiv pe fanii jocurilor video NFS. Pelicula se anunta a fi in genul Fast and Furious, adica plina de scene de actiune spectaculaose si curse ametitoare.

Productia, care are la baza deja celebra serie de jocuri video NFS, are o distributie de exceptie, iar in rolul principal joaca Aaron Paul, actorul devenit celebru datorita rolului din Breaking Bad.  Atat in imaginile aparute in presa, cat si in trailer, Aaron Paul apare in ipostaza lui Tobey, un mecanic nervos care vrea sa se razbune pe cei care i-au inscenat o crima pentru care a fost inchis.

 

 

 

Scenariul productiei este realizat de George Gatins si John Gatins, producatorii fiind John Gatins, Pat O’Brien si Mark Sourian. Need for Speed se doreste a fi un film care sa „marcheze o revenire la cultura impresionantelor masini din ani ’60 si ’70. Povestea aduce in prim plan o cursa interstelara aproape imposibila pentru eroi, cursa care incepe precum o misiune de razbunare, dar care se dovedeste a fi una salvatoare”.

Need for Speed va avea premiera pe 14 martie 2014.