VIDEO Bianca Dragusanu s-a intors in hotelul in care a facut Revelionul cu Victor Slav. Uite motivul!

4

Bianca Dragusanu a revenit duminica in hotelul in care a petrecut ultimul Revelion alaturi de Victor Slav, chiar inainte de escapada vedetei la Paris, cu Adrian Cristea. Dragusanca a lansat o coletie de rochii de mireasa cu cea mai buna prietena a ei, sibianca Ana Radu.

” As prefera sa nu comentez viata mea personala astazi, pentru ca suntem aici din alt motiv. (…) As prefera sa vorbim despre ceea ce fac eu. Am mereu oameni care ma iubesc si imi sunt alaturi. Sunt o femeie independenta. Cu siguranta lucrurile se vor intampla asa cum ne dorim si eu si oamenii cu care colaborez.”, a spus Bianca.bianca dragusanu (6)

Întrebată de ce a zis Victor cand a auzit ca vrea sa faca o colectie de rochii de mireasa, Bianca a spus că ”nu vreau sa vorbesc despre asta pentru ca iar se va interpreta. Din pacate nimeni nu vorbeste despre viata mea profesionala. Si eu fac lucruri delicate, frumoase, sensibile. Fac lucruri adevarate… Acest eveniment de la Sibiu este un lucru foarte important de care o sa imi aduc aminte toata viata. Bussinesul cred ca are prioritatea. Imi voi concentra toata atentia asupra acestui lucru. Viata merge inainte”.bianca dragusanu (2)

Bianca a vorbit si despre revenirea în hotelul în care s-a certat cu Victor Slav de Revelion. ”Eu vin foarte des aici.. Mama mea la fel.. A fost foarte frumos sa revin aici… Abia astept sa mananc ceva acum si o sa merg sa ma rasfat un pic la SPA.. De obicei stau mereu in aceeaisi camera cand ajung la Hilton la Sibiu. Nu stau in aceeiasi camera ca de Revelion. Avem un apartament foarte frumos.. Am si flori in camera.. Sunt cu dedicatie din partea hotelului.. Sibiul e un oras atat de frumos in care revin mereu cu drag. (..) E cea mai buna mancare si cele mai bune servicii din tara pe care le-am gasit pana acum au fost aici la Sibiu”, a mai spus Bianca.