VIDEO Andreea Banica show erotic la un bal al bobocilor la Zimnicea

6

Andreea Banica a comis-o, cu cateva zile in urma, la un un bal al bobocilor la care a fost invitata sa cante.

Elevii si profesorii de la Liceul Teoretic Zimnicea au vrut un bal al bobocilor pe care sa-l tina minte tot restul anului, asa ca au invitat cateva nume grele sa cante la eveniment. Mai intai, atmosfera a fost aprinsa de baietii de la Voltaj, care le-au cantat ceva ce pustii de 14-15 ani nu au priceput prea bine – cum e viata „ca la 20 de ani”.

Sala a cantat, a dansat, insa toata lumea o astepta pe marea vedeta a serii – Andreea Banica. Aceasta a intarziat mai bine de o jumatate de ora, iar cand a venit a lasat pe toata lumea masca. Fara sa tina seama ca asistenta era formata in cea mai mare parte din minori, Andreea a dat drumul la miscari: s-a urcat peste unul dintre dansatorii sai si a inceput sa-l bata la fund, apoi l-a luat de cap si a mimat o partida de sex oral.

Cateva secunde mai tarziu, cantareata era in bratele celuilalt dansator, de care se freca cu fundul. Ce-i drept, aceasta este coregrafia standard, pe care o face la fiecare spectacol, insa poate ar fi trebuit sa se adapteze contextului si sa fie ceva mai retinuta. E adevarat ca pustii din ziua de azi le cam stiu pe toate, dar asta nu inseamna ca poti face chiar orice pe scena in fata lor.

Click AICI pentru video!