VIDEO Adi Minune luat la palme in timpul unui concert de manele

105

Despre umilintele lui Adrian Minune circula multe legende: ca a fost urcat pe mese sa cante pentru ca, micut fiind de statura, nu era vazut.

S-a spus si ca ar fi fost agatat in cuier si lasat sa cante de acolo pe la petreceri sau ca ar fi fost batut de anumite clanuri ca sa nu mai cante pentru rivalii lor. Astfel de incidente sunt momente neplacute traite de multi lautari care sunt nevoiti sa cante si sa suporte orice umilinta, pentru ca sa ia banii si sa uite, apoi, totul imediat dupa ce pleaca de la o asemenea „petrecere”.
Multi cred ca Minune, cunoscut ca cel mai mare si respectat manelist, nu ar fi putut fi umilit vreodata. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa.

In urma cu multi ani, cand numele lui de scena era Adrian Copilul Minune, la un concert „Miss Piranda” din anii ’90, organizatorul, nimeni altul decat Ion Petrisor a urcat pe scena si i-a dat usor cateva palme prietenesti ca semn de apreciere.  Adrian a zambit si a continuat sa cante. Palmele „prietenesti” au continuat, insa din ce in ce mai tare pana s-au transformat in capace. La un moment dat era sa cada peste un acordeon pe care, din fericire, unul dintre instrumentistii sai l-a mutat din traiectoria lui Minune!

sursa: wowbiz.ro