Victoria Beckham numita sefa la cea mai tare revista din lume

9

Victoria Beckham va fi noul redactor-sef invitat pentru alcatuirea numarului din luna decembrie al revistei Vogue Paris, a carei coperta va prezenta o fotografie cu vedeta britanica in care aceasta pozeaza alaturi de sotul ei, David Beckham, informeaza nouvelobs.com. In 2012, vedeta care a detinut acest titlu onorific a fost cantareata si fostul model Carla Bruni.

„Creatoare de moda apreciata, femeie de afaceri, mama a patru copii, Victoria Beckham este una dintre cele mai implinite eroine din universul modei. Am incredintat fraiele acestui numar unei femei care s-a dovedit a fi exact contrariul imaginii sale: spontana, plina de umor, modesta si inzestrata cu o ambitie sanatoasa, dar si perfectionista, la fel ca persoanele pasionate de ceea ce fac”, a declarat Emmanuelle Alt, redactorul-sef al revistei Vogue Paris.

Victoria Beckham, membra a fostului grup Spice Girls, „reconvertita” in creatoare de moda, prin propria marca, premiata la editia din 2011 a galei British Fashion Awards la categoria „designerul anului”, a coordonat realizarea intregului numar din decembrie al revistei franceze si a acordat cu aceasta ocazie un lung interviu in care a vorbit despre viata ei de familie, ilustrata prin cateva fotografii inedite.

„Am fost intotdeauna – si aici ii includ si pe copiii nostri – extrem de fericiti pentru succesul pe care l-a avut David. Am petrecut atat de multe meciuri, in picioare, in tribune, aplaudandu-l. Eu si David am trecut prin multe lucruri impreuna. Au existat urcusuri si coborasuri. Dar suntem foarte mandri unul de celalalt. Ador moda, ador aceasta meserie, vreau sa creez pentru femei haine care le ofera siguranta. O marca s-a nascut din aceasta dorinta. E logic ca vreau sa consolidez acest edificiu. O voi face respectand regulile, fara sa ma grabesc, cu o echipa buna care sa imi fie alaturi. Am visuri mari, sperante mari si sper ca aceasta marca va continua sa existe si sa fie pertinenta si peste 20, 30, 40…50 de ani. Ambitia reprezinta o sansa! Daca te nasti cu ambitie si cu pasiunea pentru munca bine facuta, esti binecuvantat (…) Ma bucur daca exemplul meu incurajeaza alte femei sa isi realizeze idealurile. Stiti, nu trebuie sa fii barbat pentru a cunoaste o mare reusita. Ar fi imposibil sa imi pierd busola, exista prea multa normalitate in viata mea personala!”,  a spus Victoria Beckham.