Victoria Beckham isi deschide magazin la Londra. Uite ce vinde!

6

Victoria Beckham, fosta membra a trupei Spice Girls, care, in ultimii ani, si-a construit o cariera ca designer de moda, a confirmat deschiderea primului ei magazin londonez, pe Dover Street, eveniment ce va avea loc la toamna.

„Cred ca acum este momentul, deoarece imi cunosc clientii. Va fi prima oara cand oamenii vor putea sa vada brandul prin ochii mei (…). Exista galerii grozave in zona. Dover Street Market este situata chiar vizavi, ceea ce nu e rau deloc”, a declarat Victoria Beckham pentru site-ul WWD, potrivit femalefirst.co.uk.

Magazinul va ocupa o cladire de trei etaje, pe strada Dover 36, si va avea o suprafata de peste 2.000 de metri patrati. De renovarea cladirii se va ocupa arhitecta Farshid Moussavi, care a lucrat la proiectarea parcului olimpic de la Londra, pentru Jocurile Olimpice din 2012.

„Farshid este o femeie care adora moda. Are o privire conceptuala care imi place. Vrem sa realizam ceva diferit, fara sa fie foarte complicat”, a spus Victoria Beckham.

Fosta „Posh” a dezvaluit ca in magazin vor fi disponibile spre vanzare toate colectiile sale, de blugi, accesorii si ochelari.

Totodata, designerul britanic a afirmat ca intentioneaza sa isi extinda afacerile si la New York, unde a deschis deja un nou birou.

„Imi iau afacerea in serios (…) Pentru a ajunge la urmatorul nivel, am nevoie de o echipa la fata locului, care sa traiasca si sa respire tot ce se intampla in America”, a adaugat Victoria Beckham.

Victoria Beckham, in varsta de 39 de ani, s-a remarcat ca membra a grupului Spice Girls, iar in ultimii ani a devenit creatoare de moda, lansand mai multe colectii.

Victoria s-a casatorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au impreuna patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.