Victor Slav joaca in desene animate. Uite ce rol are!

12

Victor Slav, prezentatorul stirilor meteo de la Pro TV, debuteaza pe marile ecrane intr-un proiect animat, dand voce lui Superman, cel mai mare erou al planetei, in filmul „Marea aventura Lego”, care are premiera in cinematografele din Romania pe 14 februarie.

„A fost o experienta foarte frumoasa, pe care as repeta-o oricand. Nu am mai dublat pana acum desen animat si a fost o onoare sa-i dau viata lui Superman. Mi-au placut la nebunie si replicile, iar acum mai ramane doar sa le placa si copiilor ce am facut. Nu am emotii deocamdata”, a declarat Victor Slav.

Ca de fiecare data, si in animatia „Marea aventura Lego” Superman va incerca sa salveze lumea in care traieste, alaturi de aliati de nadejde.

Impreuna cu Emmet, Wyldstyle si alti supereroi, Superman va face tot ce ii sta in putere sa il invinga pe fiorosul Lord Bisuness. In centrul aventurii animate se afla Emmet, un tip obisnuit sa urmeze cu strictete regulile, care pare cel mai fericit locuitor din orasul unde totul este fantastic, plin de culoare si zambete. Fara sa se remarce prin calitati exceptionale, Emmet ajunge in centrul atentiei dupa ce primeste din greseala titlurile de „persoana extraordinara” si „salvatorul planetei”. Astfel, porneste intr-o calatorie epica pentru a opri distrugerea planetei sale. Desi este complet nepregatit pentru misiune, multi alti supereroi indragiti ii vor sari in ajutor.