Victor Slav a anuntat la Tv ca divorteaza de Bianca. Uite ce a zis!

6

Victor Slav a comentat stirile ultimelor zile, zile pe care sotia lui le-a petrecut in capitala Frantei.

Dupa un weekend de vis la Paris, in compania fotbalistului Adrian Cristea, Bianca Dragusanu s-a intors in Romania si a refuzat sa faca declaratii despre ce s-a intamplat acolo, rezumandu-se sa spuna ca a fost doar o coincidenta ca fostul ei iubit a fost in „Orasul indragostitilor”.

Presa a inceput sa vuiasca pe seama iminentului divort. Ce a avut de spus Victor Slav pe seama acestor zvonuri, pe seama problemelor tot mai mari din casnicia lui cu roscata?

„Daca stiu ca a fost cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am petrecut Sarbatorile impreuna, ca o familie. Eu asta stiu. Joi nu a mai fost acasa. Am banuit ca a plecat undeva, nu in Bucuresti, nu in Romania… Mi-a dat de inteles ca pleaca cu niste prietene, poate in Dubai, poate in alta parte… Nu am stiut unde. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Am fost ingrijorat. Am vazut ca posteaza pe Facebook, deci m-am linistit. Am vorbit pe WhatsApp. Am intrebat-o ce face, nu unde e, ci ce face. Nu mi-a raspuns. Mi-am dat seama ca e cu cineva si ca nu poate sa raspunda”, a spus Victor Slav.

„Imi doresc o familie linistita, copii. Se pare ca nu putem sa avem asta noi doi. Nu e un capat de tara! Am crezut ca putem, dar nu se poate. Vorbesc despre viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat si unde. Atata timp cat sotul nu stie de tine e suficient. Eu am sa divortez! Sunt un om demn, nu am vorbit urat despre fostele mele relatii, nu o sa vorbesc asa nici despre fosta mea sotie”, a explicat el.

„Imi doresc ca toate persoanele care sunt implicate in aceasta poveste sa fie linistite, sa isi gaseasca linistea cu cine cred de cuvinta. Sunt sincer, am iubit-o si o iubesc. Sunt stapan pe mine, sunt lucid. Nu pun accent ca a plecat cu cineva anume. Imi asum aceasta decizie. Nu sunt las si vorbesc despre asta”, a punctat Slav.

 

„E o femeie frumoasa, cu multa ambitie. Imi cer scuze daca am gresit cu ceva, daca am deranjat-o pe ea sau pe familia ei. Asta e decizia mea”, a explicat el cu lacrimi in ochi. „Eu nu ma pot baza pe ea, deci am luat aceasta decizie”, a explicat Victor.

„Stiu multe lucruri, dar nu o sa dau niciodata detalii intime despre casnicia mea. Asa am fost eu crescut, asta am vazut in familia mea, indiferent de ce spun altii. Relatia noastra a fost frumoasa, in mare. Am intampinat anumite obstacole pe care nu am putut sa le depasim”, a mai spus Victor Slav.

Prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV a precizat: „Telefonul suna, dar ea nu raspundea. Poate asa a inteles ea sa imi transmita ca e bine, ca nu are nicio problema, postand poze pe Facebook”.

El i-a spus Biancai de divort prin telefon. „Nu voiam sa afle de la televizor. Am avut ceva de transmis, asa ca am transmis. Nu am vrut sa dau vreun comunicat, mai nou se poarta anunturile pe Facebook. Sunt hotarat sa divortez!„, a povestit Slav la PRO TV. „Decizia am luat-o singur, nu m-am consultat cu nimeni pentru ca nimeni nu stie ce a fost intre noi”, a incheiat el.