Vedeta asta nu va mai prezenta in viata ei lenjerie intima! Vezi cine si de ce!

  5

  Vedeta germana Heidi Klum a anuntat ca se va retrage de pe podiumul prezentarilor de lenjerie intima ale casei de moda Victoria’s Secret.

  „Nu voi mai defila pe podium in lenjerie intima. Cred ca acest lucru nu ma mai face sa ma simt in largul meu”, a afirmat Heidi Klum intr-un interviu acordat publicatiei Access Hollywood.

  Cu toate acestea, top-modelul, care este imaginea emisiunii-concurs „Germany’s Next Top Model”, sustine ca nu doreste sa isi dezamageasca fanii si ca va realiza in continuare „pictoriale pentru coperte (ale revistelor, n.r.) si campanii publicitare”.

  Heidi Klum, care este mama a patru copii, a afirmat de asemenea ca nu are de gand sa apeleze la chirurgia plastica, pentru corectarea ridurilor de expresie.

  „Nu am avut nicio operatie estetica. Mi-a fost mult prea teama, ca sa fiu sincera. Mi-e teama ca, dintr-odata, te schimbi prea mult, fata ti se schimba, nu stiu. Mi-ar fi greu sa ma uit in oglinda si sa vad un chip cu care nu sunt obisnuita. Mi-ar fi teama”, a spus Heidi Klum.

  Sursa: contactmusic.com