Vanessa Hudgens pozata in papuci de casa pe strada la Hollywood

14

Actrita cunoscuta din serialul pentru adolescenti High School Musical a fost surprinsa de fotografii americani pe strazile hollywoodiene, incaltata in papucii din sala de yoga.

Aflata in mare graba, Vanessa a parasit studioul in care asista la sedintele de yoga imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti de culoare roz, o bluza neagra si in papuci.

Vedeta in varsta de 25 de ani este cunoscuta pentru sfintenia cu care asista la cursurile de yoga. Desi prinsa pe picior gresit, nimeni nu poate spune despre Vanessa ca este una dintre vedetele care nu se ingrijesc.

Nu este prima data cand musculatura tonifiata a Vanessei atrage atentia ziaristilor americani, tanara fiind surprinsa in mai multe impostaze fara pic de grasime.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Actrita se intalneste de mai bine de 2 ani cu Austin Butler, mai mic cu 3 ani decat Vanessa, iar presa internationala sustine ca totul merge minunat intre cei doi.

In momentul de fata, Vanessa filmeaza pentru noul sau film Kitchen Sink, in care joaca alaturi de Ed Westwick, cel care a dat viata unuia dintre cele mai iubite personaje din Gossip Girl.