Vacanta Mare se intoarce pe sticla cu un SHOW cum nu s-a mai facut!

58

Vacanta Mare se intoarce pe sticla cu spectacolul “Vacanta Mare – Batalia generatiilor”, un show de comedie cum nu s-a mai facut, in curand, la Antena 1.

 “Am fost primii pe o piata goala de umor, iar acum, intr-o perioada in care lumea crede ca nu se mai poate inventa nimic, uite ca venim cu un stil nou in care lumea nu va recunoaste nimic din ceea ce s-a intamplat inainte”, spune Mugur Mihaescu. “Cu totii isi fac probleme afland ca revenim pe post: oare or sa fie iar Leana si Costel, oare o sa fie altceva, fiecare o sa-si dea cu parerea. Si mi-ar placea sa-i surprindem pe toti. Formatul este absolut nou, ceva ce nu s-a mai facut in Romania”, adauga si Radu Pietreanu.

Batalia dintre generatii se va da in platoul emisiunii intre generatia parintilor, din care fac parte Mugur si Radu, si generatia copiilor, care cuprinde doua fete si doi baieti extrem de talentati.

“Fiind tata si avand un copil adolescent si vazand si generatia asta intre14 si 23 de ani, e normal sa-ti aduci aminte de cum erai tu fata de parinti. Si acum, in postura astalalta, ai un sentiment amestecat. Pe de o parte, ai vrea sa fii si tu tanar, pe de alta, nu-i intelegi. Si din conflictul asta de neintelegere or sa iasa niste batai frumoase. Daca nu mai ai voie sa bati copiii acasa, macar sa-i batem in concurs”, explica Mugur.

Radu Pietreanu mai spune ca, odata cu acest show, Vacanta Mare isi doreste sa promoveze o noua generatie de umoristi care sa se bata cot la cot cu ei si care, de ce nu, sa le calce pe urme.

“Lumea se va uita la Vacanta Mare din nevoia unei schimbari. Pentru ca ce a fost pana acum la televizor e de fapt o mostenire a stilului pe care l-am impus in televiziune si in umor de atatia ani. Oamenii nu au mai progresat cu aproape nimic, cu mici exceptii. Eu sper ca dupa show-ul acesta sa apara si altele asemanatoare. Blestemul nostru este ca suntem primii!”, mai spune Mugur Mihaescu.

Sursa: jurnalul.ro