Unul din cele mai faimoase cupluri de la Hollywood s-au despartit

6

Se pare ca problemele in cuplu au inceput de cateva luni bune, cand Eva Mendes si Ryan Gosling au hotarat sa ia o pauza, in care sa se regaseasca fiecare pe el insusi si sa isi dea seama de sentimentele pe care le nutresc unul pentru celalalt.

Din pacate pentru fanii cuplului, sansele ca cei doi sa-si refaca relatia sunt minime, de vreme ce nesiguranta si neincrederea  au prins radacini in legatura dintre ei.

Surse din anturajul cuplului sustin ca problemele se datoreaza in special Evei, care exagereaza prin actiunile ei impulsive de gelozie si il pune pe Ryan Gosling in fata unor situatii limita si destul de inconfortabile. Prietenii apropiati ai lor spun ca actrita este nesigura de relatia lor si de cate ori iubitul ei primeste un mesaj pe telefon, aceasta presupune ca este de la alte femei, iar discutiile in contradictoriu incep sa-si faca aparitia.Ryan Gosling and Eva Mendes hold hands on a romantic walk in NYC

Desi acestia au mai aparut impreuna la diverse evenimente mondene, se pare ca apropierea dintre ei din acele momente era doar de ochii lumii, caci adevarul era cu totul si cu totul altul. Eva Mendes si Ryan Gosling nu si-au anuntat inca oficial despartirea, insa nimeni nu va mai fi surprins cand va citi in ziare ca cel mai sexy cuplu al momentului a pus capat relatiei lor care a inceput in urma cu doar doi ani de zile.