Are un tata celebru, dar arata la fel de bine ca el. Uite-l pe fiul lui Arnold Schwarzenegger!

33

Patrick Schwarzenegger este unul dintre tinerii celebri, ce reprezinta o tinta buna pentru echipele de paparazzi, care sunt mereu pe urmele vedetelor.

Are doar 20 de ani, insa datorita faptului ca s-a nascut intr-o familie bogata, iar tatal lui este nimeni altul decat celebrul Arnold Schwarzenegger, tanarul a intrat imediat in vizorul paparazzilor dornici sa surprinda vedetele in ipostaze neobisnuite sau spectaculoase.

Recent, Patrick Schwarzenegger a fost fotografiat pe o plaja din Miami, unde a petrecut un weekend pe cinste alaturi de un grup de prieteni si a fost fara indoiala tanarul care a intretinut atmosfera si in jurul caruia s-au invartit majoritatea fetelor prezente in zona.

Daca Arnold Schwarzenegger si-a construit in timp o imagine de barbat dur si inabordabil, fiul lui nu l-a urmat in acest sens, ci dimpotriva a afisat intotdeauna o atitudine degajata si un zambet natural, asa cum a fost surprins si in urma cu cateva zile.

Tanarul in varsta de 20 de ani a fost fotografiat pe parcusul intregului weekend si nu a fost surprins nicio clipa nervos sau suparat, ci foarte atasat de prietenii lui, cu care a glumit si s-a simtit in largul lui, ca si cand ar fi fost singuri pe plaja.