Un POST TV important din Romania ar putea fi INCHIS!

7

Postul Acasa TV ar putea fi inchis, televiziunea specializata in difuzarea de telenovele romanesti si straine va fi cumparata de alti investitori si o parte dintre oamenii care lucreaza acolo vor fi concediati.

Alte persoane din interior ne-au spus ca postul respectiv, ca si altele de nisa, erau pe pierderi de ceva vreme si nici noua productie romaneasca, „Ingeri pierduti”, nu a adus profitul sperat.

„Da, este adevarat ca vor exista alti investitori care vor continua proiectul, insa este posibil sa fie sub un alt nume. O parte dintre anagajati au fost deja concediati, peste 1.000 la numar, si vor mai fi si altii, pe parcurs”, ne-a povestit o sursa din conducerea postului.

Probleme pot avea si angajatii-vedete, care prezinta emisiuni.

Cabral si Andreea Ibaka, Dan Cruceru si Ioana Maria Moldovan, Mircea Solcanu, Elena Lasconi, Olivia Steer, Nicoleta Luciu si Daniel Max Dragomir si multi altii ar putea ramane fara slujbe, daca postul s-ar inchide de la 1 ianuarie si daca nu vor primi alte emisiuni la canalul-frate din trust, PRO TV.

Si telenovela „Ingeri pierduti” se termina mai devreme, pana la jumatatea lunii decembrie. Tot din Buftea am aflat ca o parte din studiourile de filmare au fost vandute, iar altele sunt deja inchiriate pentru alte firme particulare, care filmeaza videoclipuri sau care fac filme cu firme private.

Sursa: click.ro