Un celebru fotomodel din Playboy, surprins pe plaja cu sanii la vedere si bikinii aproape invizibili

23

Plajele din Miami sunt locul ideal daca vrei sa te faci remarcata de paparazzi sau de americani bogati, in cautare de femei frumoase.

Acesta este si motivul pentru care numeroase modele vin la plaja mai degraba la „agatat” decat pentru a se bronza sau a face o baie in ocean.

Este si cazul modelului Ana Braga. De origine braziliana, blonda s-a stabilit in urma cu 20 de ani in Statele Unite, unde si-a facut un renume atat ca model de tabloid, cat si ca dansatoare.

In calitate de dansatoare, tanara a aparut in concerte alaturi de Pitbul, Gloria Estefan sau de Lil’ John, dar se pare ca nu si-a gasit un loc in acest domeniu.

Braga s-a intors asadar la modelling si a fost remarcata de mai multe reviste pentru barbari, aparand inclusiv in Playboy Romania, in Playboy Brazilia si in cateva editii internationale ale publicatiilor FHM si Maxim.

Ana a fot suprinsa ieri de paparazzi pe o plaja din South Beach, unde a parut mai mult ca pozeaza decat ca se relazeaza. Blonda a ales o pereche de bikini incredibil de decupati, care i-au lasat la vedere sanii siliconati precum si posteriorul.

Pentru a se asigura ca atrage atentia paparazzilor, aceasta a renuntat pentru scurt timp la sutien, dar nu pentru a se bronza uniform, asa cum fac majoritatea femeilor. Dovada este faptul ca aceasta si-a acoperit in permanenta sanii, asigurandu-se ca lasa doar putin la vedere.

Avand in vedere ca apare goala in cel mai recent numar al revistei „Playboy” din Venezuela, Ana a vrut probabil sa se asigure ca cititorii vor cumpara revista si nu ii vor vedea sanii inainte in presa.