Uma Thurman amendata cu 72.000 de dolari. Uite pentru ce!

12

Actrita Uma Thurman a fost amendata, in martie 2013, de catre Consiliul pentru despagubirea muncitorilor din New York cu suma de 72.000 de dolari, pentru neplata asigurarii de accidente a angajatilor, in intervalul 15 decembrie 2011 – 14 decembrie 2012.

Conform unor documente obtinute de RadarOnline.com, un judecator a decis ca actrita trebuie sa plateasca amenda si sa achite asigurarea de accidente a angajatilor prevazuta de legile statului New York, informeaza contactmusic.com.

Uma Thurman, in varsta de 43 de ani, a cheltuit recent suma de 10 milioane de dolari pe un apartament exclusivist, situat intr-un complex rezidential din New York, ce a apartinut scriitoarei Barbara Taylor Bradford si sotului acesteia, regizorul Robert Bradford.

Uma Thurman are trei copii – o fiica, Maya, in varsta de 13 ani, si un fiu, Levon, in varsta de 10 ani – cu fostul ei sot, actorul Ethan Hawke, si Luna, in varsta de un an si jumatate, cu actualul ei partener, omul de afaceri Arpad Busson. Uma a mai fost casatorita cu actorul Gary Oldman, intre anii 1990 – 1992.

Uma Thurman este cunoscuta pentru roluri precum cele din „Pulp Fiction”, pentru care a fost nominalizata la premiile Oscar, „Legaturi periculoase” si seria „Kill Bill”. Ea a aparut, de asemenea, in cinci episoade din serialul „Smash”, produs si difuzat de postul NBC. Cel mai recent rol al sau este cel al doamnei H., din filmul „Nymphomaniac”, de Lars von Trier, care va avea premiera in Romania pe 7 februarie.