Uite unde s-au casatorit de fapt Andreea Marin si Tuncay. Aici a fost nunta!

8

Daca vrei sa faci o nunta secreta, ferita de ochii paparazilor, nu este musai sa mergi pana in Statele Unite pentru a face acest lucru. Andreea Marin si turcul Tuncay Ozturk au gasit solutia perfecta pentru o ceremonie discreta, la doar cativa kilometri de Bucuresti.

De cand s-a despartit de Stefan Banica Jr, Andreea Marin s-a mutat intr-o vila din Pipera, asa ca in mod firesc, cununia civila ar fi trebuit sa aiba loc la Primaria Voluntari, de care apartine si comuna cu cea mai mare concentratie de milionari pe metru patrat. Cu toatea astea, Andreea a luat pe toata lumea prin surprindere si a facut-o intr-o alta localitate din Ilfov. Este vorba despre Branesti, o comuna aflata la 20 de kilometri de Capitala, la iesirea din Pantelimon. Cununia a avut loc la primaria din BranestiPentru a ajunge aici pe drumul care duce la Lehliu, drumul trece peste un pod si apoi printr-o padure, ceea ce sporeste impresia ca Branestiul este un loc ascuns. WOWbiz.ro a aflat si data exacta in care a avut loc fericitul eveniment: in dimineata zilei de 19 decembrie, cu doar trei zile inainte de ziua de nastere a Zanei. Conform informatiilor noastre, ceremonia a fost oficiata de primarul Branestiului, Niculae Cismaru si a durat doar zece minute. Dupa ce si-au jurat iubire vesnica, Andreea si Tuncay au luat masa intr-un cadru restrans la resturantul Casa Pustnicu aflat in Padurea Branesti.Intrarea in comuna se face printr-o padure

Reporterii WOWbiz.ro au incercat sa ia legatura cu primarul Niculae Cismaru, insa acesta ne-a transmis prin intermediul asistentei sale ca prefera sa nu vorbeasca despre acest eveniment, din respect pentru viata privata a celor doi proaspat insuratei.