Uite-o pe mama manelistei Denisa. Ce zici seamana cu ea?

12

Blonda este foarte apropiata de mama ei, persoana care o mustruluieste adesea ca nu se pricepe la treburile casnice!

Denisa Raducu este o artista de succes care isi castiga singura existenta de la o varsta frageda. Frumoasa blonda este una dintre cele mai indragite cantarete de muzica de petrecere, are concerte pe banda rulanta si, nu in ultimul rand, este o tanara foarte sexy si curtata.

Cu toate acestea insa, nu o data vedeta a declarat pentru WOWbiz.ro ca nu este pregatita pentru o relatie si, in plus, este foarte pretentioasa. Iar barbatul care spera sa faca parte din viata ei trebuie sa aiba toate calitatile pe care ea si le doreste de la un urmas de-al lui Adam. In lipsa unui partener de viata, solista prefera sa petreaca putinul timp liber alaturi de familie si o adora pe mama ei.

Cea mai importanta persoana din viata protagonistei noastre este o femeie cu frica lui Dumnezeu, care-si doreste ca Denisa sa-si gaseasca un sot responsabil si muncitor si sa-i daruiasca o multime de nepoti. Tot doamna Raducu este cea care o tachineaza des pe cantareata ca nu este priceputa in treburile casnice si s-a obisnuit sa manance numai la restaurant.

Toate prietenele mele si mami isi doresc sa ma vada maritata, dar le-am explicat ca nu am intalnit pana acum persoana potrivita si, in plus, cariera este pe primul loc. Mama imi spune adesea ca ar trebui sa fiu o gospodina mai buna, sa nu mai arunc banii la restaurante, dar chiar nu am timp deocamdata de treburi casnice„, a declarat acum ceva timp frumoasa vedeta.Mama Denisei isi doreste un ginere responsabil si muncitor pentru frumoasa ei fiica