Uite cum l-a furat Iuliana Marciuc pe Adrian Enache din patul celei mai bune prietene

73

Toti stiu ca Enache duce o viata dubla de aproape doua decenii, jogland intre sotia Corina si logodnica Iuliana Marciuc. Insa povestea din spatele povestii este de-a dreptul fabuloasa si pana si scenaristii de la Hollywood ar fi invidiosi.

Toamna anului 2009 ar fi putut reprezenta un nou inceput in viata Iulianei Marciuc. Atunci, Adrian Enache, iubitul si tatal copilului sau, a decis sa-si faca ordine in viata si sa divorteze de sotia lui, Corina.

Adrian Enache, alaturi de Iuliana Marciuc si fiul lor, David sursa: arhiva personala

Adrian Enache, alaturi de Iuliana Marciuc si fiul lor, David sursa: arhiva personala

Din pacate pentru ea, insa, Marciuc si-a frecat in zadar palmele de bucurie, nu de alta, dar separarea lui Enache de sotia s-a dovedit a fi strict una formala. Asta pentru ca, la nici cateva luni de la pronuntarea divortului, solistul s-a intors in fostul pat conjugal, semn ca nu poate rezista fara sotie. Fapt care nu i-a picat deloc bine prezentatoarei TV, insa s-a vazut nevoita sa accepte compromisul, implicit sa fie o iubita cu jumatate de norma.

Marciuc a divortat de sot, pentru Enache

Cum a inceput, insa, povestea de amor dintre Iuliana Marciuc si Adrian Enache este, insa, un mare mister chiar si pentru cei care cunosc foarte bine istoria mondena a ultimilor ani. Trecutul relatiei lor este unul indepartat, inceput in urma cu aproximativ 19 ani, pe vremea cand, surpriza, Iuliana si Corina erau cele mai bune prietene. Mai exact, la inceputul anilor ’90, cele doua imparteau acelasi loc de munca, resepctiv la un magazin de haine situat in centrul Capitalei, unde Marciuc era co-actionar, iar Corina avea functia de director general.

Corina l-a primit inapoi pe Enache cu bratele deschise, dupa divort

Corina l-a primit inapoi pe Enache cu bratele deschise, dupa divort

Iar relatia lor nu era nici pe departe una strict de colegialitate, ci una de stransa prietenie, femeile iesind adesea impreuna si vizitandu-se reciproc cel putin saptamanal. De altfel, asa l-a cunoscut iuliana pe Adrian Enache. Desi povestea pare inspirata dintr-o telenovela sud-americana, ei, bine, este cat se poate de reala! Marciuc s-a indragostit de sotul celei mai bune prietene, pe vremea cand si ea era casatorita cu Remus Posea si nu s-a multumit cu o iubire platonica, ci a trecut la fapte, fara sa-i pese de faptul ca desparte o familie si ca lasa, in urma, rani adanci.

La 17 ani, Diana Enache arata incredibil de bine sursa; arhiva personala

La 17 ani, Diana Enache arata incredibil de bine sursa; arhiva personala

Iar farmecul lui Enache a fost atat de ispititor, incat prezentatoarea TV nici ca a mai stat pe ganduri si a intentat divort de Remus Posea, gratie promisiunii ca Enache va divorta si el, de dragul ei. Numai ca visul nu i s-a indeplinit Iulianei Marciuc nici acum, decat, cel mult, pe jumatate. Nu de alta, dar cantaretul a dus-o cu zaharelul pana in toamna anului 2009, cand, in sfarsit, s-a prezentat la Tribunal. Degeaba, insa, ca si acum isi viziteaza sotia, relatia lor fiind mai mult decat apropiata.

Diana este foarte atasata de tatal ei sursa: arhiva personala

Diana este foarte atasata de tatal ei sursa: arhiva personala
sursa: cancan.ro