Trupa VUNK inzapezita pe Dealul Negru

8

Membrii formatiei Vunk sunt blocati din cauza viscolului pe drumul care leaga orasele Pitesti si Ramnicu Valcea, in zona Dealul Negru, de aproximativ patru ore, solistul trupei, Cornel Ilie, declarand, sambata, pentru MEDIAFAX ca „este o coada foarte mare de tiruri si masini trase pe dreapta”.

Cornel Ilie a declarat pentru MEDIAFAX ca se afla „undeva chiar inainte de urcarea dealului (Dealul Negru, n.r.), la 25-30 de kilometri de Pitesti, undeva la jumatatea drumului”.

Ilie a precizat ca formatia se indreapta spre Ramnicu Valcea, unde urmeaza sa sustina un concert, dupa ce, vineri, a cantat la Pitesti.

„Ne-a gasit vremea asta pe drum”, a spus Cornel Ilie.

„E o coada foarte mare de tiruri si masini trase pe dreapta. Acum au inceput sa dea drumul cat de cat, dar am stat patru ore pe loc. Au incercat niste pluguri sa dezapezeasca, dar doar doua pluguri nu aveau cum sa faca fata”, a mai spus Cornel Ilie.

De asemenea, solistul trupei Vunk a declarat: „Acum se circula cat de cat, mai pe un sens, ba pe altul, dar, avand in vedere ca o sa ninga in continuu, nu stiu cum o sa se circule in continuare. Noi stam aici si efectiv nu avem cum sa inaintam. Este ceva politie pe aici, incearca sa rezolve, dar cred asta trebuia sa se rezolve inainte, undeva de ieri, pentru ca s-a tot spus ca o sa ninga, ca o sa fie cod portocaliu si, cu toate astea…”.

Cornel Ilie a spus ca in fata lor, din cate au putut observa ei, se afla un camion care tracta tirurile care derapasera.

„In fata noastra era un camion mare care tracta tirurile care derapasera. Am inteles ca mai incolo de noi fusesera cinci tiruri derapate si tot incercau sa le tracteze”, a mai spus Cornel Ilie. „Asteptam sa vedem daca putem sa urcam dealul”, a adaugat solistul trupei Vunk.

Cu toate acestea, Cornel Ilie s-a aratat increzator si a declarat ca spera sa ajunga pana la ora 21.00, cand este programat concertul, in Ramnicu Valcea, pentru a nu-si dezamagi fanii.

„Este un concert de cateva zile sold out. O sa facem cumva sa ajungem”, a spus Cornel Ilie.