Travestitul care uimeste la Eurovision. Conchita Wurst a controversat pe toata lumea!

12

Cand urca pe scena, Thomas se transforma intr-o regina a muzicii pop, Conchita Wurst, insa uneori calitatile vocale nu sunt intotdeauna cele mai importante pentru telespectatorii show-ului.

Travestitul sustine ca s-a confruntat de-a lungul timpului cu numeroase atacuri homofobe, insa acum numarul lor s-a marit datorita participarii sale la Eurovision.

Artistul sustine ca tocmai personalitatea sa a fost cea care l-a facut cunoscut. Acesta a declarat intr-un interviu acordat The Associated Press ca numarul admiratorilor sai s-a marit.

(P) Vrei sa castigi premii delicioase? Iti spunem noi reteta! Click aici!

CITESTE SI: 7 motive pentru a manca morcovi in fiecare zi

„Trebuie sa spun ca aproximativ 80% dintre cererile de autografe vin din Rusia si Europa, un lucru foarte important pentru mine.”

Organizatorii evenimentului sustin ca inca nu au primit plangeri oficiale cu privire la reprezentantul Austriei din acest an

.

Thomas s-a nascut in Gmunden, Austia si a intrat in industria muzicii in urma cu 8 ani. Dupa ce a facut parte pentru o scurta perioada de timp dintr-o formatie de baieti, acesta a urcat in 2011, pentru prima oara, pe scena ca alter ego-ul sau, Conchita Wurst.

Pentru ca se pregateste de a doua semifinala a evenimentului, cantaretul incearca sa nu acorde atentie controverselor din jurul sau.

„Hei, sunt un cantaret intr-o rochie fabuloasa, cu un par frumos si barba”, a declarat reprezentantul Austriei la Eurovision pentru The Associated Press.