Topul vedetelor celebre care ascund secrete rusinoase despre viata lor

9

Desi ar trebui sa reprezinta un model pentru intreaga lume, nu putine sunt celebritatile care uita de acest lucru, iar gesturile lor ajung sa fie dezonorante.

1. Eric Clapton – Cunoscutul cantaret este sustinator al lui Enoch Powell, un membru al Partidului Britanic Conservator care este impotriva imigrantilor de culoare. Intr-un concert din 1974, cantaretul a oferit un adevarat spectacol in acest sens. Chiar daca toate inregistrarile au disparut, un martor a dezvaluit ca acesta ar fi spus: „Cred ca Enoh are dreptate si ar trebui sa-i trimitem inapoi. Duce-ti inapoi! Pastrati Marea Britanie alba!”. Tinand cont de faptul ca nu au existat dovezi, Eric Clapton nu a recunoscut vreodata ca ar fi rasist.


2. Johnny Cash
– Dupa lansarea Walk the Line, artistul a devenit din nou un superstar. Cu toate acestea, el a fost initial baiatul rau al muzicii country. La un moment dat, Cash a trecut prin Parcul National Los Padres din California, iar din cauza motorului supraincalzit, masina a luat foc, focul s-a extins si a ars un kilometru patrat de padure. Din aceasta cauza, 49 de pasari dintr-o specie rara au fost ucise, adica mai mult de 50% din aceea specie. A fost nevoie de peste 30 de milioane de dolari pentru a incerca conservarea acestei specii.


3. Tim Allen
– Cunoscut pentru rolul din Home Improvement si pentru faptul ca a dat voce unui personaj din Toy Story, comediantul american a fost prins la sfarsitul anilor ’70 in timp ce incerca sa transporte cocaina intr-un avion. Allen a fost prins si sa primeasca o pedeapsa de doar 28 de luni de inchisoare.

4. Sean Penn – In tinerete, actorul a fost casatorit cu Madonna, insa mariajul lor nu a rezistat, cei doi fiind implicati in mai multe scandaluri, printre care si unul in care Sean Penn ar fi legat-o pe cantareata de un scaun pentru mai multe ore. Pana la urma aceasta a reusit sa scape, insa nu a depus plangere pentru a nu crea un circ mediatic.
5. Jimmy Page – Considerat unul dintre cei mai buni chitaristi din lume, Jimmy Page a scris istorie pe vremea in care facea parte din formatia Led Zeppelin. Cu toate acestea, artistul nu a avut o viata mult prea linistita, iar in 1972 a rapit o fata de 14 ani, pe care a abuzat-o sexual si a ascuns-o pentru mai multi ani pentru a nu ajunge la inchisoare. Dupa ani de zile, Lori nu a recunoscut trauma pe care a trait-o si a declarat ca totul a fost