Topul vedetelor care si-au pierdut virginitatea cu celebritati

11

Au crescut sub ochii presei, iar in momentul in care si-au pierdut virginitatea toata lumea a stiut.  Vezi cine face parte din topul celebritatilor care si-au pierdut virginitatea in vazul lumi.

1. Taylor Swift

Printesa muzicii country a fost pentru o perioada de timp, iubita actorului Jake Gyllenhaal. Potrivit The Stir, acesta ar fi fost primul barbat din viata lui Taylor si pe care aceasta se pare ca inca il iubeste.

Presa internationala sustine ca relatia s-a terminat urat pentru Taylor, care a fost abandonata de actor chiar in ziua in care aceasta implinea 21 de ani. Inquisitr sustine ca Taylor ar fi plans intrega seara inchisa in baie.

2. Joe Jonas

In urma cu ceva ani, cantaretul si-a jurat ca ramane virgin pana in momentul in care se va casatori. Lucrurile s-au schimbat in momentul in care a intalnit-o pe Ashley Green, actrita din Twilight, care a devenit prima femeie din viata sa.

3. Jessica Simpson

Cantareata de muzica pop, care in prezent are doi copii cu jucatorul de fotbal american Eric Johnson, si-a pierdut virginitatea cu Nick Lachey, dupa ce s-a casatorit cu acesta in 2002. Mariajul cu fostul component 98 Degrees a durat pana in 2005.

4. Kim Kardashian

Una dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului a inceput sa ia anticonceptionale la varsta de 14 ani. Se pare ca virginitatea si-a pierdut-o in acelasi an, pe timpul in care era iubita nepotului lui Michael Jackson, TJ Jackson.
5. Mandy Moore

Nimeni nu a pus la indoiala inocenta actritei din „A walk to remember” pana in momentul in care un actor cunoscut a discutat despre aceasta pe un post national de radio. Actorul nu era nimeni altul decat Wilmer Valderrama.

6. Paris Hilton

Mostenitoarea imperiului Hilton a declarat ca si-a pierdut virginitatea la varsta de 15 ani. Primul barbat din viata sa nu e nimeni altul decat Randy Spelling, fratele lui Tori Spelling.

7. Jessica Alba

Mama a doua fetite, Jessica a ramas virgina pana la varsta de 18 ani, cand l-a intalnit Michael Weatherly, actorul cu care a jucat in Dark Angel. Cei doi s-au intalnit timp de 4 ani, pana cand Alba a realizat ca nu se inteleg pe cat de bine se inteleg.

8. Selena Gomez

Cantareata si actrita Disney ar fi meritat ca primul baiat din viata ei sa fie unul plin de bun simt. In schimb, si-a pierdut virginitatea cu Justin Bieber, care a simtit nevoia sa spuna tuturor.