Topul cuplurilor de adolescenti vedete, care ar trebui sa se impace

12

S-au iubit in tinerete, iar fanii lor sperau ca acestia sa ramana impreuna pana la adanci batraneti. Ce vedete fac parte din topul celor mai indragite cupluri din trecut.

Aaron Carter si Hilary Duff

Cei doi s-au intalnit intre anii 2001 si 2003, pe vremea in care erau adolescenti. Cei doi s-au despartit dupa ce Aaron a inselat-o pe Hilary cu nimeni alta decat Lindsay Lohan. Recent, Aaron a recunoscut ca Hilary este iubirea vietii sale, iar Hilary este proaspat divortata.

Taylor Swift si Taylor Lautner

Povestea lor de dragoste a fost una dintre cele mai indragite de catre fanii celor doi. Acestia spera ca vedetele sa revina la sentimente mai bune si poate sa se impace.

Miley Cyrus si Joe Jonas

Acum ca Miley este singura din nou ar putea sa spere la o noua relatie cu cel mai cunoscut dintre fratii Jonas. Artista a recunoscut ca a fost foarte indragostita de acesta.

Robert Pattinson si Kristen Stewart

Au dat nastere uneia dintre cele mai indragite povesti de la Hollywood, chiar daca nu sunt cele mai buni actori. Fanii si presa internationala spera ca cei doi sa revina cat de curand la idila pe care au avut-o pe parcursul filmarilor seriei Twilight.

Zac Efron si Vanessa Hudgens

Cariera lor a fost propulasata de relatia care s-a creat in afara camerelor de filmat. Din pacate pentru Zac, Vanessa are o relatie de doi ani, cu un indragit actor de seriale.

Ian Somerhalder si Nina Dobrev

Ian inca spera ca fosta sa iubita sa revina la sentimente mai bune in ceea ce il priveste. Cei doi au ramas cei mai buni prieteni si filmeaza in continuare pentru serialul The Vampire’s Diaries.