Topul cuplurilor celebre, la care diferenta de varsta nu conteaza

106

Se iubesc desi uneori ai putea spune ca au o relatie de tip parinte-copil. Urmatoarele vedete n-au tinut cont de gurile rele si si-au ascultat inima.

Patrick Stewart si Sunny Ozell – 38 de ani

Actorul britanic Patrick Stewart,73 de ani, tocmai s-a casatorit cu cantareata de jazz Sunny Ozell, cu care se intalneste din 2009. Cei doi sunt de nedespartit din clipa in care s-au intalnit.

Bradley Cooper si Suki Waterhouse – 17 ani

Actorul in varsta de 39 de ani se intalneste de ceva timp cu modelul de doar 22 de ani, Suki Waterhouse. Diferenta de 17 ani pare ca nu o deranjeaza pe Suki, care se bucura de vacantele romantice pe care le are alaturi de Bradley, in orase ca Paris.

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas – 25 de ani

Casatoriti de 12 ani, cuplul are impreuna 2 copii, Dylan si Carys. Diferenta de varsta dintre cei doi este de fix 25 de ani, cei doi fiind nascuti in aceeasi zi.

Beyonce si Jay-Z- 12 ani

La varsta de 19 ani, Beyonce a inceput sa se intalneasca cu Jay-Z, care avea atunci 31. Cei doi s-au casatorit in 2008 si au impreuna o fetita, Blue Ivy Carter.

Stephen Moyer si Anna Paquin – 13 ani

Vedetele serialului „True Blood” au inceput sa se intalneasca in timpul filmarilor, in 2007. Cei doi s-au casatorit la 3 ani diferenta si au devenit parintii a doi gemeni nascuti in 2012.

Megan Fox si Brian Austin Green – 13 ani

Casatoriti din 2010, cuplul are deja 2 copii. Magan a declarat la un moment dat ca nu a vazut serialul care i-a facut faimos sotul.

Ashton Kutcher si Demi Moore – 15 ani

Demi Moore a inceput sa se intalneasca cu Ashton in 2003, presa fiind pentru o perioada indelungata pe urmele lor. In noiembrie 2011, actrita a depus actele de divort dupa ce a aflat ca Ashton ar fi inselat-o.

Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham – 20 de ani

Actorii de origine britanica nu au lasat cei 20 de ani sa le stea in cale. Acestia au inceput sa se intalneasca in 2010 si in momentul de fata se spune ca sunt unul dintre cele mai fericite cupluri de la Hollywood.

Harrison Ford si Calista Flockhart – 22 ani

Cei doi s-au intalnit la Globurile de Aur din 2002, cand actrita a varsat un pahar de vin pe Harrison. 8 ani mai tarziu acestia au avut parte de o nunta ca in povesti. Harrison are 71 de ani, iar Calista 49, insa diferenta de varsta pare sa nu fie o problema pentru cei doi.

Woody Allen si Soon-Yi Previn- 35 de ani

Cand aventura regizorului cu Soon-Yi a iesit la iveala, nu doar ca a cauzat un scandal monstruos pentru ca acesta era casatorit, insa Soon-Yi era fiica adoptiva a sotiei sale.

Cei doi au continuat sa se vada dupa ce Woody a divortat si s-au casatorit in 1997.

Hugh Hefner si Crystal Harris – 60 ani

Hugh este cunoscut ca fiind cel care a creat imperiul Playboy, fiind casatorit in mai multe randuyri. Ultima sa nevasta este mai mica ca acesta cu 60 de ani. Cei doi s-au casatorit in 2012.