Topul celor mai frumoase cupluri din 2014. Pe ce loc este Shakira si Pique!

10

Revista Men’s Health a intocmit un clasament cu cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Din clasament fac parte Charlize Theron si Sean Penn, Angelina Jolie si sotul sau Brad Pitt dar si columbianca Shakira alaturi de fotbalistul Gerard Pique.

1. Jason Sudeikis and Olivia Wilde

Inainte de a forma un cuplu, actrita cunoscuta pentru rolul din Doctor House a fost casatorita timp de 8 ani, cu un print intalian. Potrivit unui interviu acordat revistei Marie Claire, aceasta s-ar fi indragostit de comedianul Jason Sudeikis, datorita umorului sau, pe care il gusta de fiecare data cand urmarea cunoscutul show american saturday Night Live.

2. Beyonce si Jay-Z

Cei doi au o relatie ce dureaza de mai bine de 10 ani, desi au preferat sa nu vorbeasca foarte mult despre asta. In 2006, cei doi au facut parte din topul celor mai influenti oameni din lume, intocmit de TIME magazine.

3. Justin Timberlake and Jessica Biel

Cei doi au inceput sa se intalneasca in 2007, in 2012 luand decizia de a se casatori. Daca Justin este prins in diferite proiecte in momentul de fata, despre Jessica nu se poate spune acelasi lucru, care de la rolul din „Al saptelea cer”, nu a mai avut un rol memorabil.

4.Brad Pitt and Angelina Jolie

Despre cei doi stim ca s-au indragostit pe platourile de filmare a peliculei „Doamna si Domnul Smith”. In momentul de fata, actorii au impreuna 6 copii, 4 dintre acestia fiind adoptati.

Din clasament mai fac parte Eric decker si cantareata de muzica country Jessie James, Justin Theroux si Jennifer Aniston care ocupa locul 6, dar si actrita Scarlett Johansson si iubitul acesteia Romain Dauriac.
Pe locul 11 se afla perechea formata din actorii Charlize Theron si Sean Penn, care formeaza un cuplu de putin timp, iar Shakira si fotbalistul Gerard Pique ocupa locul 17 in topul cu cele mai frumoase cupluri din 2014.

Vezi aici clasamentul complet