Topul celor mai destepte si talentate vedete de la Hollywood. Uite ce studii au!

13

Desi au ajuns celebre si au milioane de fani in intreaga lume, exista numeroase vedete de la Hollywood care se evidentiaza si cu inteligenta lor, cu studiile facute si cu diplomele obtinute, printre acestea numarandu-se Salma Hayek, Carrie Underwood sau Natalie Portman.

1. Jodie Foster – Pe langa cariera de exceptie pe care o are ca actrita, Jodie s-a ocupat si de partea educativa, ea avand doua diplome obtiunte la Universitatea Yale in literatura engleza si Ph.D.Honors.

2. Emma Watson – In perioada in care inca filma pentru franciza Harry Potter, actrita a absolvit cursurile Universitatii Brown.

3. Hugh Jackman – Actorul devenit celebru datorita rolului lui Wolverine a facut studii de jurnalism si a obtinut diploma in arte la Universitatea Tehnica din Sydney.


4. Reese Witherspoon
– Actrita e total diferita de rolurile care au facut-o celebra, ea absolvind cu brio sectia de literatura engleza la Universitatea din Stanford.

5. Rowan Atkinson – Cunoscut pentru celebru rol al lui Mr.Bean, Rowan Atkinson este mult mai educat decat ati crede. Actorul britanic este absolvent al facultatii de inginerie electrica de la Universitatea din Oxford.

6. Carrie Underwood – Inainte sa castige concursul American Idol, Carrie a terminat un master in comunicare la Northeastern State.

7. Natalie Portman – Actrita vorbeste fluent engleza, franceza, japoneza si ebraica si are un doctorat in psihologie obtinut la Harvard University.

8. Salma Hayek – Inainte sa inceapa cariera in actorie, actrita a studiat relatiile internationale la Universitatea Iberoamericana in Mexico City.