Topul celor mai bine platiti actori din lume. Iata pe ce loc e Leonardo DiCaprio

67

Topul celor mai bine platiti actori si actrite de la Hollywood a fost alcatuit de Women’s Media Center si a fost dat publicitatii duminica, informeaza nouvelobs.com.

Concluzia este una fara apel: barbatii ocupa primele noua pozitii, iar Angelina Jolie, protagonista filmului „Maleficent”, cu onorarii de 33 milioane de dolari, este singura prezenta feminina din top 10 si ocupa ultima pozitie, la egalitate cu Denzel Washington.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Cu onorarii de 75 de milioane de dolari, Robert Downey Jr., interpretul personajului Iron Man, actorul emblematic din „Sherlock Holmes” si din „The Avengers: Age of Ultron”, ocupa primul loc in acest clasament.
Channing Tatum
Channing Tatum
Channing Tatum se afla pe locul al doilea: actorul care a salvat Casa Alba in filmul „Alerta de grad zero/ White House Down”, prezent si pe afisul filmului „Don Jon”, a primit anul trecut onorarii in valoare de 60 de milioane de dolari.
Hugh Jackman
Hugh Jackman
Hugh Jackman, interpretul personajului Wolverine in franciza „X-Men”, ocupa treapta a treia a podiumului, cu onorarii de 55 de milioane de dolari.
Mark Walhberg
Mark Walhberg
Mark Walhberg, care a putut fi vazut in 2013 in filme precum „2 pistoale/ 2 Guns” si „Trage tare si te scoti/ Pain & Gain”, a castigat 51 de milioane de dolari si se afla pe locul al patrulea.
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Prezent si el pe afisul filmului „Pain & Gain”, dar si in distributia celui de-al saselea film din seria „Fast and Furious”, actorul Dwayne Johnson se afla pe locul al cincilea, cu onorarii de 46 de milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine platiti actori si actrite de la Hollywood in 2013 este completat in ordine de Leonardo DiCaprio (38 de milioane dolari), Adam Sandler (36,5 milioane de dolari), Tom Cruise (35 de milioane dolari), Angelina Jolie si Denzel Washington (ex-aequo, cu 33 de milioane dolari).