TOP Zece celebritati care au NASCUT in 2013!

7

Tot mai multe celebritati ard de nerabdare sa devina parinti, iar in 2013 numarul celebritatilor care au nascut a fost in crestere.

10. Jessica Simpson si Eric Johnson

1no10

Au din 30 iunie un nou membru in familie – Ace Knute. El a venit pe lume prin operatie de cezariana in Los Angeles. Vedeta si-a anuntat sarcina in noiembrie 2012, la doar sapte luni dupa nasterea primului copil – Maxwell Drew.

 

9. Kim Kardashian si Kanye West

1no9

La fel ca mama ei, Baby Kim Ye este centrul atentiei. Nascuta in 15 iunie, primul copil al cuplului Kim Kardashian si Kanye West s-a nascut cu cinci saptamani mai devreme.

 

8. Channing Tatum si Jenna Dewan-Tatum

1no8

Everly Tatum este micuta lui Channing Tatum si Jenna Dewan-Tatum. Ea a venit pe lume in 4 iunie la Londra.

 

7. Toni Braxton si Vincent Herbert

1no7

Si familia Braxton are un nou membru anul acesta. Toni Braxton si Vincent Herbert sunt din 6 iunie parintii unui baietel pe nume Tamar.

 

6. Will Yun Lee si Jennifer Birmingham Lee

1no6

Will Yun Lee – starul din “Hawaii Five-O” si sotia sa Jennifer Birmingham Lee – vedeta din “Tanar si nelinistit” au spus “Bun venit!” pe 3 iunie micutului Cash Yun Lee.

 

5. Ian si Erin Ziering

1no5

Ian si Erin Ziering au devenit parinti pentru a doua oara. Pe 25 aprilie 2011 le-a venit pe lume primul copil – o fetita pe care au numit-o Mia Loren. Pe 20 aprilie anul acesta, li s-a nascut a doua fetita – Penna Mae.

 

4. Jack Huston si Shannan Click

1no4

Cuplul Jack Huston si modelul Shannan Click au devenit si ei parintii in data de 6 aprilie. Primul copil al cuplului se numeste Sage Lavinia Huston.

 

3. Beverly Mitchel si Michael Cameron

1no3

Beverly Mitchel si sotul ei Michael Cameron sunt in “Al saptelea cer”. Actrita in varsta de 32 de ani a nascut pe 28 mai o fetita ce poarta numele de Kenzie Lynne Cameron.

 

2. Dax Shepard si Kristen Bell

1no2

Dax Shepard si Kristen Bell sunt parinti din 28 mai, atunci cand s-a nascut fiul lor Lincoln Bell Shepard.

 

1. Bryan Adams si Alicia Grimaldi

1no1

Bryan Adams a devenit si el tata in 2013. Cantaretul in varsta de 53 de ani si iubita sa Alicia Grimaldi au devenit parintii unei fetite pe nume Lula Rosylea. Cei doi mai au o fetita in varsta de doi ani pe nume Bunny.