Top 99 cele mai dorite femei din lume. Miley Cyrus e ultima! Uite clasamentul!

9

Miley Cyrus s-a clasat pe ultima pozitie a topului 99 Most Desirable Women, realizat de AskMen. Ce vedete au ocupat primele locuri.

Ajuns la cea de-a 13-a editie, topul 99 Most Desirable Women 2014 a fost realizat pe baza voturilor exprimate de peste 1.000 de cititori, care au fost invitati sa acorde note in functie de mai multe criterii: sex appeal, talent, gradul de atractivitate si potentialul de afirmare in anul 2014.

Actrita Emilia Clarke, 26 de ani, interpreta personajului Daenerys Targaryen din serialul „Urzeala Tronurilor” produs de postul HBO, a fost desemnata cea mai dorita femeie din lume pe anul 2014, informeaza contactmusic.com.brigite

In topul pe acest an, locul al doilea a fost ocupat de Alison Brie, celebra pentru rolul din serialul „Mad Men”.

Pozitia a treia a fost ocupata de Emily Ratajkowski, devenita cunoscuta dupa ce a aparut in videoclipul piesei „Blurred Lines” a cantaretului Robin Thicke.

Anul trecut, primul loc in acest sondaj a revenit actritei Jennifer Lawrence, care a coborat in acest an pe pozitia a patra.

Locul al cincilea este ocupat de Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din franciza cinematografica „Harry Potter”.

Topul 99 Most Desirable Women include femei din diverse domenii ale industriei de divertisment.