Toni Braxton isi lanseaza autobiografia. Uite cand!

9

Cantareata Toni Braxton, distinsa cu mai multe premii Grammy, a semnat un contract cu editura HarperCollins pentru scrierea unei carti autobiografice, intitulata „Unbreak My Heart”, dupa single-ul cel mai cunoscut al artistei.

In volumul autobiografic, Toni Braxton va oferi detalii despre succesele sale muzicale, dar si despre boala autoimuna lupus de care sufera si despre dificultatile pe care le infrunta in cresterea unui copil autist, conform contactmusic.com.

Cartea va fi lansata in librariile din Statele Unite pe 20 mai.

Cantareata si compozitoarea R&B Toni Braxton, nascuta in 1967, a castigat, de-a lungul carierei, sase premii Grammy, sapte premii American Music si noua distinctii Billboard Music si a vandut peste 66 de milioane de discuri in toata lumea.

In 1993, albumul de debut, care poarta numele artistei, a ajuns pe primul loc in Billboard 200, cu hiturile „Love Shoulda Brought You Home”, „Another Sad Love Song”, „Breathe Again” si „You Mean the World to Me”. Un alt succes rasunator a fost si al doilea album de studio, „Secrets”, lansat in 1996, care include hiturile „You’re Makin’ Me High” si „Unbreak My Heart”. Pe 18 septembrie 2011, Toni Braxton a primit o stea pe Music Hall of Fame din Macon, statul Georgia, care a intrerupt acest gen de evenimente in acelasi an.